Fler läkare på vårdcentralen i Hökarängen

_3C03208

Signe Lansky är en av de läkare som startade vårdcentralen 2014

Redan i samband med boendedialogen 2010 kom det många önskemål om en vårdcentral i Hökarängen. Det är en av de saker som Stockholmshem arbetat med och försökt få till inom Hållbara Hökarängen sedan projektet startade.

Det tog sin tid men skam den som ger sig! Sensdommaren 2014 slog Vårdentralen Hökarängen upp dörrarna i lokalen på gågatan i centrum. Och det märks att den varit efterlängtad eftersom de tre läkarna som varit med sedan starten haft fullt upp. Nu utvigdar de verksamheten med ytterligare två  läkare: Daniel Franco Cereceda och Åsa Niper.

Asa DanielÅsa är specialist i allmänmedicin och Daniel är ST-läkare, men snart färdig specialist även han. Båda har tidigare arbetat i närområdet, och ser fram emot att få börja jobba i Hökarängen. Vårdcentralen hoppas att deras väntetider nu kan bli kortare, när de kan erbjuda fler läkare att komma till och lista sig på.

Här kan du som är intresserad lista dig hos någon av läkarna på Vårdcentralen Hökarängen: http://www.vchn.se/index.php/aktuellt/30-missa-inte-din-chans-att-lista-dig-hos-oss-2