Lunch på Mamma Sushi med Héléne

Helene

De godaste dumplings som jag ätit utanför Kina är Mamma Sushis i Hökarängen. Nu har jag ju inte riktigt provat alla ställen, men deras har jag ju testat desto fler gånger.  Idag var Åsa och jag där och åt lunch med Stockholmshems nya områdeschef Héléne Appeltofft.

Héléne är chef över det team med kundförvaltare och områdestekniker som jobbar på Stockholmshem i Hökarängen. Héléne är 33 år och har tidigare jobbat på fastighetsägarföreningen i Skärholmen och Järva.

Varmt välkommen Héléne!

3 reaktion på “Lunch på Mamma Sushi med Héléne

  1. Gabriella på Familjebostäder

    Ja Grattis Helene! Fick aldrig sagt hejdå – och grattis till Stockholmshem! Lycka till!

      1. Helene

        Tack Gabriella! Jag hoppas att det inte är hej då utan snarare vi ses framöver. Det är verkligen roligt att få arbeta med Hökarängen.

Kommentarer inaktiverade.